torstai 18. elokuuta 2016

Ensimmäinen virallinen äitiyslomapäivä!

Vihdoinkin se on täällä, nimittäin äitiysloma! Vaikka olenkin kuukauden tässä ollut sairaslomalla on tämä mammaloma ihan eri juttu :)

Viikko on vasta puolimatkassa, mutta olen kuitenkin ehtinyt puuhailla kaikenlaista. Olen käynyt kirpparilla, siivoillut, nähnyt ystävia sekä ihanaa kummityttöäni ja viettänyt ihanan löhöilypäivän miehen kanssa. Juuri sitä mitä tarvitsen.
Sain myös labrasta puhtaat paperit eikä raskausmyrkytystä enää tarvitse pelätä, mikä helpotus! Suuri helpotus on myös se että sain varattua ajan terveyskeskuksen psykologille. Saatiin n. kuukausi sitten kuulla hieman huonoja uutisia jotka tulevat vaikuttamaan meidän elämään, onneksi ei kuitenkaan mitään hengenvaarallista ja asian kanssa oppii kyllä ajan kanssa elämään.
Syy miksi halusin varata ajan psykologille oli se että pääsen purkamaan ajatuksiani jollekkin ja neuvolatädin mielestä tämä olisi minulle hyvä juttu. Olen aina ollut semmoinen että muille puhuminen helpottaa, oli se sitten ystävä, perheenjäsen tai joku tuntematon. Juttelun jälkeen pääsen aina ns. "jatkamaan elämää".
Nyt kun pääsen tästäkin asiasta juttelemaan, voin olla paras mahdollinen tuki ja turva kotona :)

Nyt aijon kuitenkin jatkaa ensimmäisen mammalomapäivän viettoa, eli syödä vähän herkkuja, katsoa sarjoja ja illalla jos vointi pysyy samana käydä ystävän kanssa iltakävelyllä, ihanaa torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti