torstai 22. syyskuuta 2016

Rv 40 + 0


Tämä kuva pamahti päin naama tänään aamulla. Raskausviikko 40 on nyt täynnä ja tänään on laskettu aika. Jotenkin niin huikeeta ajatella että olen ollut raskaana 40 viikkoa. Ensimmäiset 6,5 kuukautta meni kuin leikkiä vaan, vasta sitten kun jouduin jäämään sairaslomalle alkoi aika etenemään etanan vauhtia, tietenkin. Ensin jouduin sairaslomalle koska kroppa ei kestänyt eikä haluttu ottaa riskiä että vauva syntyisi liian aikaisin, ja nyt kun vauva on enemmän kuin tervetullut niin ei synny. Neuvolassakin varoitettiin ennenaikaisesta synnytyksestä useaan otteeseen. Mun mielestä jotenkin ironista :D

Mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset siitä että ollaan päästy näin pitkälle. Olen iloinen ja ylpeä siitä että olen saanut sekä pystynyt kantamaan ja kasvattamaan lastani masussani, mutta samalla ahdistaa se tilanne että makaan vielä kahden viikon päästä vauva masussa eikä mun kroppa pysty itse käynnistämään synnytystä. Mua niin ahdistaa ajatus siitä etten saa kokea luonnollista käynnistystä missä mun kroppa itse hoitaa homman.

Tiedän ettei se ole mitenkään epätavallista että synnytyksiä joudutaan käynnistämään, eikä siinä todellakaan ole mitään väärää, mutta itse haluaisin kokea sen luonnollisen oman kropan aiheuttaneen synnytyksen.

Katsotaan onko meidän vauva kuinka täsmällinen ja syntyisi vaikka tämän päivän puolella, vai jatketaanko odottamista vielä hetken :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti