lauantai 10. syyskuuta 2016

Tulevaisuus ja uusi asumisjärjestely?

Nyt kun meistä on tulossa kolmihenkinen perhe ollaan väkisinkin mietitty uutta asumisjärjestelyä. Itse olen tähän asti ollut kokoajan sitä mieltä että pärjätään hyvin tässä meidän suht reilussa kaksiossa vielä n. 1-2 vuotta ja katsotaan sitten tilanne uusiksi. Mies kuitenkin on vähän väliä vihjaillut että kyllä se isompi asunto olisi hyvä olla ja saanut mut vähän epäilemään nykyistä asumistilannetta.
Meillä olisi mahdollisuus muuttaa n. 20 neliöä isompaan kolmioon ja vielä erittäin hyvään hintaan. Asiaa kuitenkin hiertää se että asunto on vanha, ei todellakaan mikään meidän nykyistä asuntoa vastaava ja vielä ns "huonommalla seudulla". Ollaan myös vähän tutkiskeltu tästä ihan meidän lähistöltä asuntoja, ja löydetty kaksi oikein miellyttävän näköistä, niissä vaan se hinta taas nousee aika reilusti verrattuna ensimmäiseen ehdotukseen.


Jossain vaiheessa me varmaan halutaan ostaa ihan oma asunto, toivottavasti 3-5 vuoden sisällä. Siihenkin pitäisi saada aika reippaasti vielä rahaa säästettyä. Ollaan miehen kanssa aina eletty aika herroiksi eikä hirveästi katsottu rahankäyttöä, mutta kuitenkin saatu jonkin verran rahaa säästöön. Olen tässä yrittänyt pohtia että jos me jäätäisiin tähän nykyiseen asuntoon vielä asumaan, ja laitettaisiin joka kuukausi ylijäävä hinta säästöön mitä me maksettaisiin isommasta asunnosta niin saataisiin vuodessa jo oikein mukava summa säästettyä, muiden säästöjen lisäksi.


Suoraan sanottuna oikein ahdistaa, kun ei tiedä mitä tehdä. Järjellä kun ajattelee niin tottakai me mahdutaan tähän nykyiseen asuntoon vielä jonkin aikaa, mutta kun taas miettii niin tulee se muutta vastaan joka tapauksessa jossain vaiheessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti