maanantai 31. lokakuuta 2016

Äiti lähtee tuulettumaan

Mä olen marraskuun lopussa menossa synttärijuhliin ja vähän ulos tuulettumaan. Se on ensimmäinen kerta kun lähden useammaksi tunniksi jonnekkin ilman tyttöämme. Hän on sillon 2 kuukauden ikäinen. Tuntuuko musta pahalta lähteä ja jättää tyttö kotiin?

Vastaus on ei

Mä en tosiaan pode huonoa omatuntoa asiasta. Ja miksi pitäisi? tyttö jää kotiin isin kanssa.
Jos rehellisiä ollaan niin mä jopa odotan että pääsen vähän rilluttelemaan, ja se ei tee musta huonoa äitiä.
Niin kauan kun vauvalla on turvallinen ja hyvä paikka, oli se sitten kotona isin kanssa tai vaikka mummilassa hoidossa voi mun mielestä lähteä hyvällä omatunnolla ottamaan sitä omaa aikaa jos  näin haluaa. Onko se sitten kun vauva on pari viikkoa, pari kuukautta tai pari vuotta. Se on jokaisen äidin oma asia ja jokainen äiti tietää milloin sitä omaa aikaa voi ottaa.

Mä tiedän että kun sen vajaa neljän viikon päästä lähden ulos tuulettumaan on tytöllä täällä kotona isin kanssa hyvä olla. Mä olen pumpannut ja pumppaan vielä lisää maitoa pakkaseen, ja varalta on aina pari tölkkiä korviketta kaapissa, eli nälkää ei tarvitse nähdä. Mä myös tiedän että mulle varmasti tulee ikävä tyttö sinä aikana kun olen poissa, mikä on hyvä asia. Ja pääsenhän mä kotiin heti kun vain haluan :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti