tiistai 8. marraskuuta 2016

Mitä meille kuuluu?

No meilleppä kuuluu melkein pelkkää hyvää! Ollaan nyt hissukseen prinsessan kanssa totuttu meidän omaan arkeen kun mies palasi takasin töihin, ja ainakin nämä pari päivää on mennyt oikein hyvin. Mies on nyt kuusi päivää putkeen töissä, eli viimeistään näiden päivien jälkeen uskon olevani suht sinut tämän uuden arjen kanssa. Kotona emme kyllä tule paljoa olemaan, ainoastaan perjantaille ei ole ohjelmaa, ja myös näin aijon sen pitää. Pitäähän meillä yksi kotipäivä olla :)

Ristiäsiäkin ollaan suunniteltu ja olen kyllä niin kiitollinen siitä että meillä on läheisiä ihmisiä jotka jaksavat puuhastella ja toteuttaa meidän toiveita niiden suuhteen. Itse ei tarvitse kun saapua paikalle, mikä on meille oikein hyvä, sen verran laiskoja ihmisiä ollaan ettei juhlista varmaan tulisi minkään näköiset ilman apua! :D

Kävin myös viikko sitten jälkitarkastuksessa ja kaikki näytti olevan niin kuin pitää, eli olen vihdoinkin päässyt liikkumaan kunnolla! Tottakai ollaan käyty ihan tunnin reippailla vaunulenkeille jo jonkun aikaa, mutta nyt käyn myös iltaisin aina vain kun mahdollista lenkille painoliivin kera sekä teen kotona treenejä painojen kanssa. Lähiviikkoina tulen varmaan saamaan ihan oman treeni-sekä ruokaohjelman josta puhuinkin raskausaikana.
Lisäksi loppui keskelläviikkoaherkuttelu, nyt nameja syödään vain lauantaisin ja silloinkin maltillisesti! Niin kauan kun namipusseja ei löydä keittiönkaapeissa aukinaisina ei tuota tämä herkuttelukielto mitään ongelmia.

Nyt kun saan olla kotona ja vain nauttia arjesta olen päässyt ihan kunnon joulufiiliksiin, varsinkin nyt kun lunta on rullut reippaasti. Odotan että saisin luvan laittaa vähän muitakin joulukoristeita kun pelkän tähden ikkunaan, kohtakohtakohta! Olen muutenkin ihan eri tavalla innostunut joulusta tänä vuonna, koska saan kerrankin viettää joulua ihan kunnolla ilman että tarvitsee mennä töihin 23 sekä 25 päivä. Niin kauan kuin muistan olen ollut nämä kyseiset päivät töissä, vaan enpä tänä vuonna!

Tämmöistä meille, hyvää tiistaita <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti