tiistai 22. marraskuuta 2016

Ristiäiset

Lauantaina vietettiin vihdoinkin meidän pikkuprinsessan ristiäisiä Kauniaisten kirkossa. 

Nimekseen hän sai Mila Maria Elisabeth

Juhlat olivat tosi onnistuneet ja pikkuinen ärähti ainoastaan pari kertaa kahvitilaisuuden aikana.Vaikka meidän ei itse tarvinnut paljoa tehdäkkään olen silti todella helpottunut että juhlat ovat ohi. 


Tarjoilusta vastasi hyvä ystäväni joka hoiti makean puolen, sekä äitipuoleni joka teki voileipäkakut, suuri kiitos heille! Tarjoilut olivat juuri eikä melkein semmoiset kun toivottiin.


Kastekimpun tilasin Ihana Kukkanen kukkaliikkeestä ja siitä tuli vielä hienompi kun osasin edes toivoa! Idean tähän kimppuun sain jostain blogista jota en valitettavasti enää muista..
Olin vannonut etten halua mitää ällösöpöpinkkiä ristiäisiin, mutta nämä hennon vaaleanpunaiset ruusut sekä ylhäällä olevat kakut ja piparit olivat juuri sopivia mun makuun ;)


 


Niin kuin aiemmin sanoin, olen tosi helpottunut että juhlat olivat onnistuneet ja nyt ohi. Stressasin hirveästi tuleeko kaikki keskenään toimeen ja osaako jotkut käyttäytyä, mutta ilokseni sain huomata että stressasin tällä kertaa turhaan.  
Pakko vielä sanoa että ilman apua emme olisi ikinä saanut näin onnistuneita juhlia järkättyä, onni on parhaat ystävät ja ihana perhe <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti