keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Väsynyt mamma

Tämä mamma on kyllä tänään niin väsynyt. Meidän Mila nimittäin päätti nukahtaa vasta NELJÄLTÄ yöllä... En tajua miten niin pääsi käymään. Hän ei nukkunut päivällä normaalia pidempiä päikkäreitä tai ollut itkuinen tai mitään, hän ei kertakaikkiaan vaan nukahtanut.
Illalla mentiin saman kaavan mukaan niinkuin joka ilta, n. klo 19 iltapesut ja yökkäri päälle, valot himmennetään ja telkkari hiljaiselle, viimeinen ruokinta juuri ennen kun laitan hänet sänkyyn eli 20-21 välillä, mutta eilen hän ei vaan nukahtanut millään, pööpöili vaan sängyssä ja vähän väliä sain käydä laittamassa tutin uudestaan suuhun.

Vähän alkoi mietityttämään miten hän jaksoi olla hereillä melkein yhdeksän tuntiä putkeen pari viiden minuutin pätkiä lukuunottamatta, jolloin hän taisi torkahtaa.
Aamulla hän kyllä nukkui 10.30 asti, eli saatiin me jonkin verran nukuttua, mutta mä olen tottunut nukkumaan sen yhdeksän tuntia per yö. No, toivottavasti tämä viimeöinen ei tule tavaksi!

Vaikka viimeyö olikin hieman surkea sain kuitenkin raahattua meidät tunnin vaunulenkille vaikka ilma oli ja on edelleen mitä masentavin, sekä tein oikein reippaan yläkroppa treenin siihen lisäksi. Siitä olen ylpeä!

Tämän ja parin santsikupin avulla luulen jaksavani loppupäivän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti