lauantai 3. joulukuuta 2016

Kiitollinen siunattu onnellinen

Miten kiitollinen ja onnellinen voikaan ihminen olla? Viimeksi tänään olen vain miettinyt miten hyvin mulla on asiat. Mulla on maailman ihanin perhe, mies, lapsi, ystävät. Katto pään päällä ja asiat muutenkin hyvin. Saan olla kotona tyttäreni kanssa. Kaikilla ei ole tätä mahdollisuutta.


Mä en tiedä mistä mulle tuli tämä mieleen, voisko olla jouluaika? en tosissani tiedä, mutta hyvä että tuli. Kaikkea ei saa ottaa itsestäänselvyytenä.
Mä rakastan yli kaiken mun pikkusta joka tällä hetkellä tuhisee makuuhuoneessa pinnasängyssään, mä rakastan yli kaiken mun miestä joka raataa töissä yömyöhään. 

Tänään mä olen myös ollut ekstra kiitollinen siitä että päästiin Milan ja mun siskon kanssa hengissä pois sellosta, ai auta armias mikä väentungos :D sekä siitä että Mila antaa mun melkein aina juoda mun päivittäisen lattemacchiaton LÄMPIMÄNÄ! 


Tämä oli vähän tämmönen meilläonkaikkiparemminkuinhyvin postaus, mutta sallittakoon tämän kerran. Nyt mä aijon jatkaa mun lauantai-illan viettoa, vähän brunbergin suklaatryffeliä(nyt on lauantai eli ihan sallittua), glögiä, sohva, kynttilät ja haluatko miljonääriksi.

Ihanaa viikonloppua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti