keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Nopeat kuulumiset

Voi vitsi että menee aika taas nopeasti. Miten musta tuntuu että päivät menee niin paljon nopeammin kuin ennen? onko se tämä pimeys vai se että meillä on pieni ihana prinsessa joka täyttää meidän päivät?

Tämä viikko on sisältänyt siivoamista, itsenäisyyspäivän juhlintaa, leipomista, mammatreffejä ja uuden treeniohjelman aloittelua. Ja nyt on vasta keskiviikko!
Vielä on tälle viikolle tiedossa mm. lisää mammatreffejä, lisää treeniä, neuvolaa, kauneimmat joululaulut tapahtuma jne. No, aika rientää kun on hauskaa.

Meillä on siis tällä viikolla joka päivälle ohjelmaa. Vähän ehkä kaduttaa että olen täyttänyt tämän viikon ihan kokonaan, mutta onneksi melkein kaikki ohjelma on pelkkää hauskanpitoa. Ehtii sitä myöhemminkin ottaa iisisti.

Jossain vaiheessa pitäisi ehtiä ostaa loput joululahjatkin. Sen homman taidan siirtää ensiviikolle. Ensiviikolla on muutenkin taas hauskaa ohjelmaa tiedossa, mammatreffien sekä urheilun lisäksi menen tekemään jotain ei niin urheilullista, lähden viettämään tyttöjeniltaa.

Välillä mä mietin että miten ihmeessä mä ennen sain kalenterin näin täyteen ohjelmaa, kunnes tajuan että enhän mä muuta tehnyt kun töitä ja ystäviä en hirveästi ehtinyt tavata, saatika tehdä mitään muutakaan hauskaa vapaa-ajalla kun kerätä voimia taas seuraavaa työpäivää varten. On tämä äitiysloma ihanaa aikaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti