maanantai 30. tammikuuta 2017

Maanantai ja outo fiilis

Tänään on vaikea päivä. Mulla on jostain syystä outo ja haikea fiilis. Yleensä maanantai on yksi lempparipäivistä, uusi viikko - uudet kujeet. Mutta tänään, mikään ei innosta.

Perjantaina oli ihana perjantai fiilis ja eilen sunnuntaina oli niin sunnuntai fiilis kun vaan olla ja voi. Tiedättekö sen haikean sunnuntai fiiliksen kun tietää että viikonloppu päättyy ja arki ja velvollisuudet alkaa taas? Jep, semmonen fiilis mulla oli eilen, vaikka saan olla kotona.

En tiedä johtuuko tämä mun outo tunne siitä että lupauduin mennä perjantaina tekemään lyhyen iltavuoron vanhalle työpaikalleni. Motivaatio tällä hetkellä on täysin nollassa vaikka kyseessä onkin vain kuuden tunnin ja aika simppeli vuoro. Hieman kaduttaa että lupauduin, mutta pieni lisätienesti ei ole koskaan pahitteeksi, vanhempainpäiväraha kun ei mikään päätä huimaava ole.

Olen muutenkin miettinyt että voin tehdä 2-3 vuoroa kuussa, siitä kun tosiaan saa vähän lisätienestiä sekä aikuisten ihmisten seura ei tosiaan ole pahitteeksi. Sen enempää en kuitenkaan halua tehdä. Haluan nauttia kotona olemisesta kun se vielä on mahdollista enkä stressata työvuoroista sun muista.


Toivottavasti tämä outo fiilis haihtuu huomiseen mennessä, en yhtään haluaisi olla allapäin. Onneksi mulla on kotona mun pikku prinsessa sekä tulppaanit ja hyvää kahvia, ne saa päivän aina paremmaksi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti