perjantai 27. tammikuuta 2017

Viikonloppu

Viime päivinä on ollut sen verran menoa ja meininkiä että blogi on jäänyt vähän taka-alalle. Mutta, tänään on taas perjantai ja ai vitsi mikä ihana sää on ollut! Mulla on myös ollut tosi ihana perjantai-fiilis tänään, johtuiskohan siitä että meillä on huomenna tosi kivaa ohjelmaa tiedossa? 

Meillä on tosiaan ihan kivaa puuhaa huomiselle. Ystäväpariskunta tulee meille syömään ja istumaan iltaa. Mila menee mummille hoitoon. 

Vaikka odotan huomista ihan hirveästi niin pieni pelon ja ahdistuksen tunne mulla kuitenkin on. Mila on ensimmäistä kertaa yötä poissa kotoa niin ettei me miehen kanssa olla mukana. Tiedän että mummin luona on turvallista ja kaiken pitäisi sujua hyvin, mutta olen kuitenkin hieman surullinen siitä ettei Mila nuku siinä meidän välissä yöllä. 
Aijon kyllä yrittää pitää niin hauskaa kun mahdollista ja uskon että kunhan saan pienet kyyneleet vuodatettua ja kun päästään syömään kolmen ruokalajin illallinen lämpimänä(!!!) niin voin vihdoinkin rentoutua.  

Nämä mun tunteet on varmaan ihan lällyjä, mutta minkäs teet. Tämmöstä tää äidinrakkaus on.  Voin vaan kuvitella sen fiiliksen sunnuntaina kun haetaan meidän pikku höpöttäjä kotiin. Olenkin pussaillut ja halaillut Milaa extra paljon tänään<3

Nyt kuitenkin alan viikonlopun viettoon. Meinaa siis sitä, että vedän ensin fitverstaan alakroppa treenin ja sen jälkeen lössähdän sohvalle katsomaan vain elämää uusintoja. 

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti