lauantai 4. helmikuuta 2017

Eilinen työvuoro

Nyt se on ohi, nimittäin työvuoro jota pelkäsin ja joka vaivasi mun mieltä viikon verran. Ei se loppujenlopuksi ollutkaan niin kamalaa, päinvastoin. Oli itseasiassa ihan terapeuttista miettiä jotain ihan muuta kun imettämistä ja likaisia vaippoja. Oli ilo huomata miten positiivisia asiakkaat olivat kun näkivät minut taas työn touhussa, monta iloista tervehdystä ja muutaman halauksenkin sain. Olen vissiin tehnyt jotain oikein töissä ;)

Kotona mua odotti onnellinen prinsessa ja väsynyt mutta helpottunut mies. Nyt tiedän sen fiiliksen kun vanhempi tulee töistä kotiin ja näkee lapsen riemun, ihan parasta <3

Työpäivä ei sinänsä tuntunut raskaalta ja jalkojakin alkoi jomottamaan vasta illalla kun heittäydyin sohvalle. Mutta ei mikään ihme, 8 tuntia töissä ilman istumistaukoja (ellei 3min tissintyhjennys taukoa vessassa lasketa), kroppa ei ole enää tottunut tämmöiseen, onhan tässä puolen vuoden tauko ollutkin.

Ensi viikolla mulla on taas luvassa työvuoro, mutta tällä kertaa vain lyhyt 6 tunnin päivä. Enää ei ahdista, vaan menen hyvillä mielin sen tekemään.

Aamulla sain kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa juoda kupin kahvia ennen töihin lähtöä. Mä en tiedä miksi, mutta mulle tuli siitä tosi aikuinen olo... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti