tiistai 21. helmikuuta 2017

Meidän neiti

Millainen on meidän kohta 5 kuukautta täyttävä Mila?

Mittoja en hänestä vielä tiedä, koska seuraava neuvola meillä on vasta ensi viikolla. Mutta tässä hieman muuta infoa hänestä.

Neiti on iloinen vauva joka ei turhaan itkeskele, tai no itkee (osoittaa mieltään) jos asiat eivät mene nyt ja heti niinkuin hän haluaa. Yksin leikkiminen on ihan mälsää ja isin kanssa leikkiminen ihan parasta. Kylpeminen on myös todella kivaa ja kylpyammetta saa vähän väliä täytellä kesken kylpemisen uudella vedellä, sillä neiti polskii suurimman osan vedestä pois.
Myös mobilen potkiminen ja biisien vaihtaminen on ihan huippujuttu eikä nukkuminen kiinnosta.

Viime viikolla hän oppi kääntymään niin että käsikin pääsee vatsan alta pois. Hän myös jollain oudolla tavalla pääsee liikkumaan, olen esimerkiksi viimeksi tänään jättänyt hänet pari kertaa matolle leikkimään kun käväisen vaikka vessassa ja seuraava paikka mistä olen hänet löytänyt on pöydän alta. 

Ruoka jota hän on päässyt maistamaan maidon lisäksi on peruna ja porkkana, josta porkkana kyllä taitaa maistua neidille paremmin. 

Neidillä on aika tarkka rytmi mihin kuuluu herääminen joka aamu noin klo 8.40, kolmet päikkärit ja illalla nukkumaan klo 19. Siinä välissä yksi lämmin ateria ja paljon puuhaamista ja leikkiä. 

Meidän neiti on ihana, täydellinen. Hän on parasta mitä meille on koskaan tapahtunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti