perjantai 10. helmikuuta 2017

Meidän viikko

Viimepäivinä on ollut paljon tekemistä. 

Tiistaina : Aamun vietin hoitaen puheluita. Iltapäivällä käytiin juomassa synttärikaffet 1v sankarin kunniaksi.

Keskiviikkona : Käytiin neuvolassa mittaamassa mun hemoglobiini. Iltapäivällä tuli sisko ja veli käymään ja illalla suuntasimme vielä Milan kanssa hänen mofan ja P mommon luo. Syötiin hyvää ruokaa ja juotiin lasit cavaa.
Mä sain myös päivitettyä mun CV:n ja laitoin hakemukset pariin kiinnostavaan paikkaan. Vaikka paikan löytäminen tulee olemaan todella vaikeaa niin olen ainakin tyytyväinen että olen päässyt asian  kanssa alkuun.

Torstaina : Eli eilen olin töissä. Tai no, työvuoro oli niin ihanan rento ettei sitä ehkä työvuoroksi voi edes kutsua? Mulla oli koko eilinen niin hyvä fiilis ja mahtava porukka mun kanssa töissä eli päivä meni ihanan sutjakkaasti ja rennosti.

Tänään ollaan vihdoinkin oltu kaikki kotona. Viikon kauppareissu saatiin hoidettua ja kotia vähän siistitty, miehellä huomenna äijäillallinen eli me lähdetään Milan kanssa evakkoon. 
Iltapäivällä kävi myös miehen isä moikkaamassa meitä.

Mä sain Milan hetki sitten nukkumaan ja mies lähti käymään äidillään, joten mulla on telkkari ja koko sohva itselläni. Tiedossa on ainakin The voice of finland ja hieman tekisi mieli jotain hyvää. Tänään onkin himottanut erityisesti kookospallot jota himoitsin tosi paljon loppuraskaudessa. En kyllä tiedä kehtaanko leipoa, tällä viikolla on tullut herkuteltua aivan liian paljon! Ja lisää olisi vielä luvassa sunnuntaina... Ehkä mä vaan käyn hakemassa omenan keittiöstä. 
Mutta jokatapauksessa, ihanaa viikonloppua <3


Herkuttelusta puheenollen... tuo kardemummakierre on taivaallinen (ja riippuvuutta aiheuttava) !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti