maanantai 13. helmikuuta 2017

Mielensäpahoittajat

Joo, kukaan ei ole varmasti missannut mitä Sirpa Selänne meni möläyttämään keskiviikon Yökylässä Maria Veitola jaksossa.

Äidin paikka on kotona, äiti on tärkein, olkaa kuin miehet, älkää tehkö lapsia, miehen ja naisen tasa-arvo DIIPADAAPA!

Sirpan sanomisista tuli kauhea somekohu ja suurinosa suomen kansasta veti herneen nenään ja loukkaantui. Pakko myöntää että mäkin aluksi ärsyynnyin hänen sanoistaan, mutta miksi? Miksi suomen kansa loukkaantuu siitä mitä joku Sirpa Selänne sanoo? Sirpa, jolla Teemun takia on rahaa kuin roskaa ja mahdollisesti realiteetit pikkaisen vääristyneet tämän takia. Hänen sanansa olivat hänen mielipiteensä ja kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen, riippumatta siitä pahoittaako joku mielensä siitä tai ei.

Lisäksi, Sirpa oli nähtävästi nauttinut hieman viiniä illan aikana, ja kukapa ei olisi joskus viinipäissään möläytellyt asioita? Pitää myös muistaa että se minuutin pätkä oli varmasti leikattu niin että se herättäisi niin paljon huomiota kuin mahdollista. 

Toinen asia mistä nyt osa suomen kansasta on loukkaantunut on lauantain Putous jakson muokattu virsi. Siis ihan oikeasti, mistä kaikista asioista voikaan vetää herneen nenään? :D Me ainakin naurettiin ihan kippurassa äidin kanssa kun katsottiin sitä. Pitää olla huumorintajua jos meinaa katsoa huumoriohjelmia, kaikkea ei tarvitse (eikä pidäkkään) ottaa niin kuoleman vakavasti ;)

Olen puhunut, ihanaa alkanutta viikkoa! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti