maanantai 6. helmikuuta 2017

Uusi viikko sekä uusi laukku

Tällä viikolla meillä on paljon puuhaa - on lääkärikäyntiä, mammatreffejä, 1v synttärit, Milan isovanhempien luona kyläilemistä ja lisäksi ihan perus kotihommia. Koti pitäisi saada siivottua ja mielellään niin nopeasti kuin mahdollista, tämä kaaos saa mut stressaantuneeksi. Pitäisi soittaa pari tärkeää puhelua koskien mahdollista opiskelua, ja se jos mikä saa mut stressaantuneeksi. Kammoan kaikkia "virallisia" puheluita jne. Mutta nämä on vaan asioita jotka on pakko hoitaa.

Tänään me aloitettiin viikko nukkumalla pitkään. Hitaan aamun jälkeen suunnattiin Milan kanssa Selloon synttärilahja ostoksille. Mun kummityttö täyttää huomenna vuoden (!!) ja niitä juhlitaan sunnuntaina, joten hänelle olin metsästämässä lahjaa. Vaikka vuoden ikäinen ei niin lahjoista paljon ymmärräkkään niin mun mielestä on kiva muistaa synttärisankaria edes jollain tavalla. Eikä sen lahjan tarvitse olla mikään kallein lelu mitä kaupasta löytyy, ajatus on tärkein.

Kun lahja oli ostettu kävästiin vielä nopeasti kappahlissa. Viimeksi kun siellä olin huomasin aivan ihanan laukun jota hipelöin pitkään ja pohdin ostanko vai en. No, laukku jäi sillon kauppaan ja olen nyt kolmen viikon ajan pohtinut kävisinkö sittenkin ostamassa sen - ja niinhän siinä kävi!
En ole koskaan ollut mikään hullu laukkuihminen, mutta tämä vaan jotenkin jäi pyörimään mieleeni. Nyt olen onnellinen uuden laukun omistaja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti