maanantai 6. maaliskuuta 2017

Kiirettä pitää

Huhhuh, millaisia päiviä takana. Kiirettä on pitänyt ja kotona ollaan ehditty käydä vain kääntymässä. Pieni stressi jopa painaa päälle, vaikka suurin osa ohjelmasta on kivaa puuhaa. Kuitenkin se jatkuva kellon seuraaminen ja tiedostaminen että kohta pitää olla seuraavassa paikassa ei pidemmän päälle ole kivaa. Siksi huomiselle en ole suunnitellut mitään muuta kun kotona oloilua. Heräillään rauhassa  neitisen kanssa ja leikitään aamulla ihan ajan kanssa muumit pyörien taustalla. Siitä mä tykkään. Äsken kun katsoin kalenteria huomasin että loppuviikko jatkuukin sitten samalla tavalla kun viime viikko - puuhaa, puuhaa ja vielä vähän lisää puuhaa.


Yksi asia mistä myös huomaan että voitaisiin vähän hidastaa tahtia (kun se vielä on mahdollista) on mun iho! Iho ei tällä hetkellä todellakaan ole parhaimmassa kunnossa ja silmäpussit roikkuu lattiaan asti.

Kun mä nyt äitiyslomalla saan tämmöisen kiireen aiheutettua itselleni, niin mitenköhän sitten kun palaan kunnolla töihin? Miten saan ajan jaettua perheelle, ystäville, työlle ja omalle ajalle? Niin ja kotiakin pitäisi siinä välissä varmaan hoitaa. Mahdoton yhtälö tämähän ei voi olla, kun niin moni muukin saa tämän onnistumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti