keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Sokeri - se koukuttavin huume

Niin kuin olen aiemmin kertonut - olen aikamoinen herkkusuu. Salmiakki, suklaa ja leivonnaiset on mun akillen kantapää. Raskaana ollessani, ja jopa raskauden jälkeen sain itseni ruotuun ja pystyin olemaan useamman viikon ilman herkkuja jos halusin, vaikka yleensä pidän sen herkkupäivän lauantaina.
Nyt on asiat toisin. En todellakaan tiedä mikä muhun on iskenyt, mutta mun herkkuhimo on aivan käsittämätön! Joka päivä tekisi mieli käydä ostamassa lähikahvilasta kardemummakierre tai kaupasta fazerin suklaalevy.

Tänään kävin yhden äidin kanssa vaunukävelyllä ja kävelyn päätteeksi kävin kaupassa ostamassa tarpeita kotiin. Tietenkin kaupasta lähti mukaan fazerin travel suklaalevy (otin pienen suklaalevyn ettei tämä mun keskiviikko mässäily mukamas olisi niin paha asia), nyt siitä on jäljellä enää paperi...


Kiitos luoja että motivaatiota liikkumiseen riittää, sillä tätä mun mässäilyä ei onneksi päälle päin huomaa (vielä), sekä syön suht terveellisesti. Mutta eihän tämä voi jatkua näin. Miten mä pääsen eroon sokeririippuvuudestani? Miten mä ylipäätään olen laittanut itseni tähän tilanteeseen? Kuusi, siis KUUSI päivää viikossa ilman herkkuja ei ole mahdoton tehtävä, mutta mä en näköjään pysty siihenkään. Herkut eivät myöskään ole vain epäterveellisiä, vaan pidemmän päälle ne tulee kalliiksi! Välillä ihan tuntuu että heitän rahaa roskiin, enkä kuitenkaan lopeta herkkujen mussuttamista... Mikä avuksi?

Mukamas reippaana tyttöna menossa lenkille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti