maanantai 22. toukokuuta 2017

Maanantai

Hei hei ja vielä kerran hei! Viikko on ehtinyt kulua siitä kun viimeksi ehdin kirjoittaa. Aika menee niin hirvittävän nopeasti kun päivät pitkät puuhailee.

No mutta, mitä me sitten ollaan puuhailtu? No me ollaan kyläilty isovanhemmilla ja ystävien luona. Meidän luona on käynyt Milan kummivanhempia. Ollaan ulkoiltu perheen sekä ystävien kesken ja mä olen ulkoillut yöelämässä sekä käynyt töissä. Niin ja tietenkin ollaan seurattu jääkiekkoa.

Tuleva viikko näyttää melko samanlaiselta kun edellinen, (poislukien äidin ulkoilut ja jääkiekko) joten luultavimmin tämäkin viikko menee hujauksessa ohi! Kohta onkin jo kesäkuu, eli viimeinen vanhempainvapaa kuukausi. Kieltämättä hieman haikea fiilis, vaikka meidän arki ei tulekkaan muuttumaan juuri ollenkaan. Heinäkuussa lähdetään reiluksi viikoksi mökkeilemään ja sen jälkeen teen heinäkuun loppuun asti töitä noin 3 kertaa viikossa. Elokuussa palataan taas tuttuun ja turvalliseen 1-2 vuoroa/viikko.

Koska kohta koittaa kesäkuu tarkoittaa se myös sitä että mä täytän vuosia, kokonaiset 25 vuotta! Olen suht tyytyväinen siihen mitä olen saavuttanut näiden vuosien aikana. Eniten tyytyväinen ja ylpeä olen tietenkin mun ihanasta avomiehestä ja lapsesta, meidän ihana pieni perhe joka toivottavasti vielä kasvaa muutaman vuoden sisällä 💗

Tässä tälläkertaa tämmöinen teksti jossa ei kyllä ollut päätä eikä häntää. Hyvää alkanutta viikkoa!

Koska kuvasaldo menneelta viikolta on todella laimea laitan vain tämän tähän. Ihanat ruusut äitienpäivälahjaksi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti