torstai 4. toukokuuta 2017

Mitä meille kuuluu?

Meille kuuluu hyvää. Pientä kiirettä aina välillä, mutta se on ihan hyvä pitää itsensä käynnissä. Mila kasvaa silmissä ja häntä saakin kokoajan käydä siirtämässä paikasta toiseen. Äidin lyhdyt, isin tohvelit sekä jatkojohdot on se hauskin juttu nykyään. Pikkuhiljaa pitääkin varmaan vähän babyproofata täällä kotona.

Kodin babyproofauksesta puheenollen, muhun on iskenyt hirveä sisustuskärpänen. Kaikkea tekisi mieli muuttaa täällä kotona, mutta sitten taas en tiedä mitä haluaisin muuttaa. Vähän semmonen fiilis että haluiaisin muuttaa ihan kokonaan uuteen asuntoon. Pidän kyllä meidän nykyisestä asunnosta, mutta huomaan että vuokraemäntämme on tainnut käyttää halvinta mahdollista materiaalia kun tämän asunnon remppasi. Lattia narisee, seinästä lähtee maali, hattuhylly on irtoamassa seinästä... Jo aikaisemmin on ollut ongelmia, mm uusi tiskikone oli valmiiksi rikki kun tänne muutimme, jääkaappi meni vuodessa rikki, keittiön yläkaappi oli lähtenyt irti seinästä (se oli jopa vaarallista, sillä kaappi olisi voinut irrota kunnolla ihan milloin tahansa). 
Näitä asioita lukuunottamatta olen kyllä viihtynyt (ja viihdyn) kodissamme, mutta faktahan on se että kyllä meidän pitää vuoden sisällä täältä muuttaa pois. En vain usko että löydämme asuntoa joka olisi hyvällä sijainnilla, asunto olisi riittävän tilava meille sekä hinta ei kirpaisisi liikaa. Jossain asiassa on varmasti pakko joustaa.

Kevään merkki. Vihdoinkin sain aikaseksi ottaa uudet converset kaapista, oli jo aikakin!

Mutta se siitä. Nyt näyttää vihdoinkin siltä että kevät on saapunut ja siitä ollaankin yritetty nauttia. Ollaan käyty vaunuilemassa ja puistossa. Keinuminen saakin aikaan riemunkiljahduksia meidän neidissä 😍 Tänään käytiin neuvolassa ja Mila kasvaa juuri niin kuin pitää, omalla käyrällään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti