keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

8kk neuvola

Meidän neiti on nyt 8,5 kuukautta vanha. Viime viikolla käytiin neuvolassa, ja nyt tiistaina käytiin neuvola lääkärin luona. Kaikki oli molemmilla kerroilla hyvin, neiti on 68cm pitkä ja painoa on reilu 8 kiloa. Sopusuhtainen tyllerö siis. Saan usein kuulla ventovierailta että Mila on tosi pieni, mutta ihan reippaan kokoinen hän kyllä minun (ja neuvolatätien) mielestä on.

Mila syö oikein reippaasti ja pääsääntöisesti meillä menee soseita. Sormiruokailuakin ollaan kokeiltu ja tehdään sitä aina välillä, mutta ollaan huomattu että soseiden syönti on ainakin vielä se meidän juttu. Neidin ehdoton lemppari on puuro kuningatar soseella!
Imetys meillä loppui viikko sitten, ei vaan neidin mielenkiinto enää riittänyt eikä ne hampaat hirveen mukavalta myöskään rinnassa tuntunut. Ensin tietenkin vähän harmitti, mutta nyt olen jo ihan sujut asian kanssa. Sain mä kuitenkin imettää rakasta lastani 8 kuukautta <3 

Niin tosiaan, kaksi ensimmäistä hammasta puhkesivat huhtikuussa, kuulemma ylähampaitakin olisi tulossa. Toivottavasti säästytään yhtä vähällä kiukuttelulla ylähampaidenkin kanssa. 

Joka paikkaan kiipeämisen Mila aloitti äitienpäivänä ja yhtä menoa se on ollut sen jälkeen. Sivuaskelia hän ottaa reippaasti ja jopa muutaman askeleen tuettuna. Saa nähdä käveleeko hän alle 10 kuukautisena niinkuin isänsä. 

"Ihana tyttö" lukee lääkärin tekstissä viimeisessä lauseessa - ja ihan oikeassa hän on. Mila on ihana tyttö <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti