perjantai 30. kesäkuuta 2017

Ei mennyt niinkuin strömsössä

Heippa!

Olenkin aikaisemmin kertonut että meillä on ollut hieman epäonnea tämän meidän kämpän suhteen. Tämä on tosi nätti, mutta joko tässä on käytetty halvinta mahdollista materiaalia tai sitten remonttimies on vaan epäpätevä. No joka tapauksessa, oltiin Milan kanssa keskiviikkona kavereiden luona kyläilemässä ja kun tultiin kotiin huomasin ettei jääkaapissa toimi valot. Siinä sitten seurailin tilannetta alkaako kaappi lämpeämään vai voiko lamppu olla vaan palanut, samalla etsin jo hikipäissäni takuukuittia. Kun olin aikeissa lämmittää itselleni päivällistä huomasin ettei mikro toimi, eikä vedenkeitin, eikä kahvinkeittimet... no kappas meillä on sähköt menneet keittiöstä! Sulakkeet tuli tietenkin heti mieleen ja kävin ne tarkastamassa, mutta ei, kaikki ok! Soitto talkkarille joka soitti sähkömiehelle - joka ei tietenkään enää samana päivänä päässyt paikalle. Ei muutakun jatkojohdolla jääkaappi kiinni ja odottamaan soittoa sähkömieheltä, joka onneksi pääsi tulemaan heti seuraavana päivänä.
Sähkömiehen tuomio oli liitäntävirhe. Tästä en ymmärtänyt mitään mutta hyvältä se ei anakaan kuulostanut omiin korviini. Sähkömies kehoitti ottamaan yhteyttä vuokraemäntäämme ja nyt meille tulee parin viikon päästä vuokraemäntämme luotto sähkömies katsomaan keittiön sähköjen tilanne ja maadoittamaan pistorasiat. Tästäkään en mitään ymmärtänyt, mutta asia vissiin hoituu (toivottavasti).

Moni kakku päältä kaunis - tulee mieleen kun tätä meidän asuntoa mietin.

Onneksi tänään on perjantai ja miehellä alkoi neljän viikon loma. Maanantaina suunnataan mökille viikoksi ja toivotaan että sää jumalat ovat puolellamme.
Tänään on myös viimeinen vanhempainvapaa päivä, ja haikealta tämä kyllä tuntuu. Niin kuin olen aikaisemmin kertonut meidän arki ei tule tästä paljoakaan muuttumaan, yhteinen aika miehen kanssa tietenkin hieman vähenee mutta saan jatkaa kotona oloilua neidin kanssa 5-6 päivää viikossa, mutta pahalta tämä ainakin nyt tuntuu. Ensimmäinen äitiyslomani oli tässä. Toivottavasti saan vielä joskus nauttia äitiysloman ihanuudesta, vaikka ei se aina niin ruusuilla tanssimista ole. Mutta kun suurin osa on (ainakin meidän kohdalla) ollut aika ruusuista, jaksaa ne risutkin aina välillä.

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti