perjantai 16. kesäkuuta 2017

Ihanaa, viikonloppu!

I-H-A-N-A päivä takana. Tämä ilma, kiirettömyys, laatuaika neidin kanssa - parasta. Ostin neidille ison kasan hiekkaleluja kirpparilta kolmella eurolla ja niitä päästiin tänään kokeilemaan. Eihän Mila niistä oikein mitään vielä ymmärrä, mutta lapiota on kiva heiluttaa. Puistossa oli tänään paljon muitakin pikkuisia, joten neiti oli ihan elementissään. Puistoilun jälkeen käytiin syömässä hyvää lounasta ja alkuillasta käytiin vielä vetämässä pieni kävelylenkki. Hieman harmittaa ettei voida tehdä pidempiä lenkkejä mun polven takia mutta näillä mennään. Polveni olen jotenkin onnistunut telomaan, eli se on turvonnut, jäykkä ja kipeä... Onneksi saan vaunuista hyvän tuen.
Tosiaan, enää en voi makoilla nurmikolla biksut päällä ottaen aurinkoa niin kuin ennen, vaan meininki on muuttunut vaunukävelyiksi, keinumiseen sekä hiekkalaatikolla istumiseen. Mutta tiedättekö mitä, mua ei haittaa yhtään! Muistan miten joskus nuorempana oli joka ikinen kesä hirveä stressi siitä että auringossa piti makoilla ja hikoilla tuntitolkulla. Piti saada hyvän rusketus aikaiseksi  jotta voisi sitten kilpailla kavereiden kanssa kuka oli saanut eniten väriä. Tyhmää tiedän, mutta uskon että nuoriso harrastaa tätä vieläkin. Itse olen nykyään aika arka auringon suhteen ja auringonotto jää erittäin vähälle.Juteltiin tässä yksi päivä äitini kanssa juhannuksesta, tai enimmäkseen siitä että se on JO ensi viikolla. Ensi viikolla juhlitaan keskikesää ja sen jälkeen alkaakin jo päivät lyhenemään. Anteeks mitä? Mihin tämä aika menee? Heinäkuu kolkuttaa jo ovella ja jos aika menee yhtä nopeasti kun tähänkin asti (ilmeisesti) niin ollaan kohta jo elokuussa. Muistan miten lapsena kesä tuntui niin pitkältä ja loputtomalta, vaan eipäs enää.


Nyt ei kuitenkaan masennuta. Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä. Nautitaan täysin rinnoin ja ollaan kiitollisia näistä ihanista kesäpäivistä, menneistä ja tulevista.

Ihanaa viikonloppua<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti