lauantai 3. kesäkuuta 2017

Syntymäpäivä ja haikeutta ilmassa

Eilen se tuli täyteen, nimittäin viidenkympin puoliväli! Kyllä, 25 vuotta - eikä tunnu missään! Synttäreitäni vietin niinkin railakkaasti kun yksin kotona Gilmore Girlsin parissa, haha! Tai no, päivällä käytiin kaverin luona kyläilemässä ja hän ihanasti yllätti minut lahjalla ja itseleivotuilla synttäri muffinsseilla, sekä illalla siskoni tuli meille kylään ja leivottiin perinteinen mutakakku. Koska mies on koko viikonlopun yövuoroissa päätettiin viettää synttäreitä (ja meidän 4v vuosipäivää <3) torstaina. Pöytään katettiin mm. valkosipuli-homejuusto etanoita ja patonkia, karitsaa, entrecotea, halloumia, uunijuureksia. Aaah, tulee ihan vesikielelle kun muistelen meidän illallista.

Vaikka en mitenkään suuresti olisi halunnutkaan viettää synttäreitäni, niin olisi se ollut mukavaa edes päästä ystävien kanssa illalliselle. Harmillisesti se ei vaan kertakaikkiaan ollut mahdollista tällä kertaa. Itseasiassa tänään mulla on ollut enemmän haikea fiilis. Päättäri viikonloppu - näin päivällä niitä onnellisia lapsia jotka riemuitsivat alkanutta kesälomaa todistukset kädessä. Jotenkin muistui mieleen se fiilis mikä itselläni aina oli kun koulu loppui ja kesäloma alkoi. Se fiilis lapsena, mutta myös silloin kun itse vihdoinkin valmistuin ammattikoulusta. Sanoinkuvailematon fiilis.

Jos ihan totta puhutaan, niin kyllä mun tällä hetkellä tekisi mieli istua ystävien kanssa terassilla, kilistellä skumppalasit kädessä ja fiilistella pitkään odotettua, vihdoinkin alkanutta kesää. Mutta koska mulla on maailman rakkain aarre täällä kotona saa skumpat ja terassit odottaa ensi viikonloppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti