tiistai 26. syyskuuta 2017

Mila 1v!

Tänään on se päivä kun meidän touhutypy täyttää vuoden! Mitä kaikkea tähän vuoteen onkaan mahtunut. Iloa, kyyneliä, rakkautta, huolta ja vielä enemmän rakkautta. Melkein kaikkien suusta kuultu "vuosi on mennyt hurjan nopeasti" - lause pitää kyllä paikkansa, tämä vuosi meni todellakin hurjan nopeasti. Ollaan opittu ja kasvettu niin paljon kuluneen vuoden aikana - me kaikki kolme, ja vaikka olenkin onnellinen siitä että selvittiin kunnialla tämä vauvavuosi, on mulla mieli vähän haikeana. Meidän neiti on niin vauva vielä, mutta kuitenkin niin iso tyttö jo. Meidän taapero.
Tai no, eihän tässä yön aikana mitään muutoksia tullut vaikka neiti siirtyikin taaperokerhoon, hah!
Viikonloppuna vietettiin neidin synttäreitä, ja oli ihanaa huomata miten moni halusi tulla onnittelemaan meidän tytsyä. Lahjojakin tuli niin paljon että aletaan oikeasti tarvitsemaan lisää säilytystilaa, mikä tarkoittaa ikean reissua!
Tarjoilut yritin pitää aisoissa, mutta tulihan sitä tehtyä taas aivan liikaa. Ainakin miehen työkaverit tykkäsivät kun saivat ison kasan kakkua ja muffinseja eilen kahvihuoneeseen! Rakas ystäväni piti taas huolen siitä että neidin kakku oli mitä maistuvin, mutta loput tarjoiluista tehtiin kotona.

Onnea rakas tyttäreni! Olet 75cm ja 10,4kg kokoinen rakkauskimpale<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti