tiistai 12. syyskuuta 2017

Paras kantarellipasta

Loppukesästä - alkusyksystä on ihanaa tehdä erilaisia kantarelliruokia. Meidän ehdoton lemppari miehen kanssa on ollut miehen äidin tekemä kantarellikastike, mutta tämä meidän tekemä kantarelli - pekonipasta ei kyllä huonona kakkosena tule.

Resepti:
1 litra kantarelleja
1 paketti pekonia (valmiita suikaleita)
3-4 kevätsipulia
2,5dl ruokakermaa
1 pussi parmesaania
300-400g pastaa
mausteita oman mielen mukaan

Keitä pasta paketin ohjeen mukaan. Puhdista ja pilko kantarellit. Pilko sipuli. Paista pekoni rapeaksi ja lisää sitten sipulit. Lisää hetken päästä kantarellit, lopuksi kerma ja osa parmesaanista . (Mausta.) Anna muhia hetken miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Ripottele lopuksi parmesaania annoksen päälle ja nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti