lauantai 16. syyskuuta 2017

Viikko touhua täynnä

Moikkamoi! Viime päivinä ollaan puuhailtu paljon kivoja juttuja. Keskiviikkona käytiin ruoholahdessa mammatreffeillä. Haettiin latet kahvilasta ja mentiin puistoon lasten kanssa, niin kun oikeassa lattemamma kerhossa kuuluukin tehdä, haha! Sää oli mitä mainioin, ja tunnin ulkoilun jälkeen käytiin vielä kaapelitehtaalla lounaalla. Söin niin hyvän toast skagen salaatin! Kotimatkalla neiti oli niin loppu että simahti heti kun bussi lähti liikkeelle ja nukkui vielä kotonakin hetken.


Torstaina meillä kävi vieraita ja saatiin viikkosiivous tehtyä. Eilen mun ystävä kävi täällä ja saatiin taas paranneltua maailmaa kahvikupposten äärellä. Ystävät ja kahvi kombo - niin terapeuttista.
Tänään kävin siskon kanssa sellossa ostoksilla ja kahvilla. Suunnitelmissa oli mennä vielä vaatekutsuille, mutta aikataulut ei ihan kohdanneet. Illemmalla käytiin vielä vaunulenkillä veljeni ja hänen avovaimonsa kanssa.


Kiva viikko siis ollut, ja viikonloppu oikein rento. Hyvä niin, sillä ensi viikonloppuna meillä juhlitaankin oikein urakalla. Meidän neiti täyttää nimittäin reilu viikon päästä vuoden, ja hänen synttäreitä tulee ensin lauantaina juhlimaan kaverit ja sunnuntaina perheenjäsenet. Perjantai meneekin siivoillessa, sekä keittiössä leipoen. Niin ja tiistaina pääsen vihdoinkin kokeilemaan kestääkö polvi työntekoa, peukut pystyyn!


Nyt kasvonaamio naamalle, kynsilakat kynsiin ja suklaata nassuun. Ihanaa viikonloppua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti