perjantai 20. lokakuuta 2017

Perjantai ja hyviä uutisia!

Arvatkaapa mitä? Mä pääsen pääsykokeisiin! Kyllä, mun pisteet esivalintakokeessa riitti ja pääsin seuraavaan vaiheeseen. Okei tästähän se vaikein osuus vasta alkaa, mutta ai vitsit oon iloinen että pääsin edes pääsykokeisiin asti. Mua jännittää jo nyt vaikka kokeisiin on vielä aikaa.

Tänään on ollut tosi kiva päivä. Miehellä oli tänään vapaapäivä joten mä sain työviikon jälkeen nukkua aamulla pitkään, ja heräsin aamulla siihen että aurinko paistoi kasvoille. Neidin kanssa käytiin puistossa ja postissa hakemassa me&I paketti, sekä iltapäivällä tein ensimmäistä kertaa kesäkurpitsasipsejä. Vähän terveellisempiä herkkuja vain elämää iltaa varten. No okei - se terveellisyys taisi loppua siihen kun otin cheddarkastikkeen esille, haha!

Mä olen tällä viikolla vihdoinkin päässyt taas vähän treenaamaan. En tietenkään alakroppaa, mutta yläkropalle on tullut parit treenit tehtyä. Niin mahtavaa, enkä malta odottaa että pääsen kunnolla juoksemaan ja kyykkämään! Nyt vaan peukut pystyyn ettei tule takapakkia.


Tänään saatiin ottaa ensimmäistä kertaa talvihaalari esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti