perjantai 10. marraskuuta 2017

Pääsykokeet, murtunut varvas, askartelua...

Huhheijjaa mikä viikko takana. Maanantai oli yhtä tapaamista poislukien täysi floppi - yhdeksän tunnin päivystysreissu ja murtunut varvas varmaan kertoo tarpeeksi. Keskiviikko ja torstai  olivat pääsykoetta täynnä ja tänään on metsästetty sekä askarreltu isänpäivä lahjat isille, mofalle ja fafalle.
Tuli taas todistettua että mä en kyllä ole mitenkään luova tapaus, mutta ajatus on tärkein eikö vaan?

Mulla tosiaan oli eilen ja toissapäivänä pääsykokeet ammattikorkeaan, ja voin ihan suoraan sanoa että tuskin olen yksi niistä kahdestakymmenestäviidestä joka pääsee opiskelemaan. Koe ei mennyt ihan päin metsää, mutta uskon että siellä on monta muuta jotka menestyivät mua paremmin. Onneksi mulla jo on varma opiskelupaikka, josta ei ole muutakun hyötyä kun seuraavan kerran päätän hakea.

Askartelun lisäksi leivottiin tänään pikkuneidin kanssa vuoden ekat piparit. Ai että mulla on ollu ikävä piparkakkutaikinaa, haha!
Huomenna olisi luvassa isänpäivä illallinen suurperheen kesken, ihanaa nähdä kaikkia taas pienen tauon jälkeen. Sunnuntaina juhlitaankin kolmistaan ihan kotona vaan meidän isukkia <3 Hyvää viikonloppua!


Vuoden ekat piparit! Ja muumia tietty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti