maanantai 25. kesäkuuta 2018

Juhannus

Se olisi taas tämän kesän juhannus taputeltu. Nopeasti se menikin. Mutta niinhän se on, aika menee nopeasti kun on hauskaa.

Me tosiaan suunnattiin neidin kanssa perjantaina mun yövuoron jälkeen junalla lappohjaan mofan ja P - mummin luokse. Junamatka meni paremmin kuin hyvin, neiti käyttäytyi erittäin nätisti ja jaksoi istua kiltisti omalla penkillään ihastellen maisemia. Turhaan siis stressasin tätäkin reissua.

Juhannusaatto vietettiin sisällä sään takia, mutta juhannuspäivänä oli niin mahtava ilma, että ei kyllä paljon sisällä tullut oltua. Melkein koko päivä vietettiin ulkona, ja me päästiin miehen kanssa käymään jopa kahdestaan rannalla ottamassa aurinkoa ja nauttimaan toistemme seurasta. Siinä me makoiltiin hiekkarannalla, kuunneltiin musiikkia ja juotiin pari lasia kuohuviiniä. Pientä luksusta arjen keskelle <3 Neitikin viihtyi mökillä erinomaisesti, olihan isovanhemmat ostaneet hänelle uima-altaan, sekä terassilla että pihalla oli tarpeeksi lääniä missä liikkua.

Päivän aikana meidän seuraan liittyi mun sisaruksia avokkeineen, ja loppupäivä vietettiin mölkkyturnauksen, tietovisailun, saunomisen ja hyvän ruuan ja juoman parissa. Kertakaikkiaan huippu juhannus mahtavien tyyppien kanssa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti